Mum'S Gone To Tousunofe. - They Dont Know

Ledare för framtiden

Posted Dec. 24, 2016, 12:40 a.m. By tousunofe Tags: Arbete

När man skall se till att arbeta och se till att göra någon skillnad med situationen på jobbet så kanske det kan hjälpa att sluka några ledarskapsböcker som får vilket chef som helst att blekan av avund. Ja det handlar om at tlära sig att få folket att verkligen komma med vilket jag tror handlar om något mer, något som är bra och något som alla också tycker om. Tro det eller ej men om man kan göra något mer så kan man också ta med saker för alla andra och jag tror med att om man gillar detta och får till något annat så kan man också njuta och faktiskt göra lite mer med. Ja, det handlar om att känna mer med vad som är viktigt och om att kunna göra lite fler saker för dom som gillar detta, något som jag tror är en bra ide och något som jag tror på helt och fullt. Så när man gör sådant så kan man också kanske få fram vad som egentligen är viktigt och därför kan man också ha det bra och njuta lite mer av allt som alla också gillar. Om man inte gillar detta så kan man kanske få upp ögonen för någon annan som kan detta med ledarskap eller så kan man se till att njuta mer.

Bästa chefen är den som lyssnar

När man skall lyssna så mycket som det bara går så ser man gärna till att göra lite fler saker, något som jag tror är en ide för alla och därför också kunna göra lite fler saker med. SÅ när man också kan vara den där bra chefen så kan man ha det roligt och kanske också kunna njuta lite mer. Så om man också kan njuta så kan man få till detta med alla.